Društvo

Gradska opština Medijana nastavila oktobarske igre sa najmlađima

Da nas bude više - „Medijana za bebu više“

Gradska opština Medijana, u okviru manifestacije “Medijana za bebu više” kroz niz zanimljivih aktivnosti, igara, izazova i avantura, priredila je još jedan dan druženja sa najmlađima.

Pored radionica crtanja po licu, crtanja satova, izrade morskih ljigavaca, safari i kul igara, kuglanja i druženja sa likovima omiljenih crtanih filmova Mini i Mikijem Mausom, Sonikom, sirenom i Barbi, mališani su mogli da uživaju u ukusu fantastičnih krofnica, koje je specijalno za ovu priliku, pripremila kompanija „Žitopek“.

Najmlađim posetiocima svetosavskog parka, u igrama i izazovima, pridružili su se učenici osnovnih škola “Ratko Vukićević“, “Sveti Sava“ i „Car Konstantin“.

Udruženje Zooplanet i ovog puta, omogućilo je svim posetiocima, jahanje konja i fotografisanje.

Gradska opština Medijana, manifestacijama namenjenim mališanima, nastoji da ukaže na lepotu roditeljstva i značaj proširenja porodice, u skladu sa državnim merama u oblasti pronatalitetne politike, koja je prioritet u radu Medijane.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com