Hronika

Gradonačelnik Niša Darko Bulatovic napadnut na Kosovu

U Urgentnom centru niškog Kliničkog centra, danas je zdravstvenu pomoć zatražio je gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, nakon čega je istog trenutka zbrinut.

Kako nezvanično saznajemo, gradonačelnik Bulativić je zadobio povrde na Kosovu gde se nalazi u pratnji predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nezvaničo saznajemo da je Bulatović napadnut kod Merdara.

Kako se po prijemu, žalio na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke, stoji u saoptenju koje je obajavila uprava Kliničkog centra Niš.

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš.

Kao i uvek, po unapred utvrđenim propisima i procedurama, radnici Urgentnog centra KC Niš, o ovome su prvo obavestili nadležne organe.

Prema nazvaničnim navodima „Večernjih novosti“ Kosovska policija se iživljavala nad gradonačelnikom i niškim odbornikom.

„Policajci su im uvrtali ruke, bacali na automobil a potom ih priveli u policijsku stanicu u Podujevu“, pišu Novosti.

Pripadnici Kosovske policijske službe priveli su i maltretirali Miloša Sekulića, odbornika u Skupštini Grada Niša.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close