Politika

Gradonačelnica najavila smene u Upravi za građevinarstvo

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila je gostujući na RTV Belle amie da će uskoro doći do smene u Upravi za građevinarstvo. Ona je rekla da nije zadovoljna ni radom pojedinih direktora preduzeća.

 

“Ako vi imate jedno gradilište, za koje svi mi znamo da postoji, vidimo ga, prolazimo pored njega, i saznate sasvim slučajno da nema dozvolu, već ima samo podnet zahtev za lokacijske uslove, a gospodnin ne samo da je počeo da gradi, već je postavio temelj i “izašao iz zemlje”, onda šta vi dalje možete da mislite. Ne možete vi da zavedete red svuda, zato postoji tim ljudi koji radi. Taj neko ko nije isproveravao, biće smenjen”, rekla je Sotirovski.

Ona je dodala da tek kada je ukazala na taj problem, oni su poslali građevinsku inspekciju.

“Kada građevinska inspekcija proveri vaše navode i utvrdi da je to tako, onda vi jedino što možete jeste da te ljude sklonite sa tih pozicija i da na to mesto dođu neki drugi, i da stalno tako menjate da bi ste našli prave”, kazala je gradonačelnica.

I na poslednjoj sednici Skupštine grada Niša smenjen je energetski menadžer Grada, Bojan Gajić, diplomirani inženjera mašinstva. Kao razlog smene tada su istaknuti protokolarni razlozi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com