Društvo

Grad „protutnjao“ kroz Niš: Za samo desetak minuta napravio veliku štetu (VIDEO)

Nakon naleta kiše i grada koji se sručio na Niš nastavilo je da sija sunce. Ipak posledice krupnog grada koji je pao će se tek meriti. Podvožnjag u Zetskoj ulici pod vodom, pa se vozačima savetuje da zaobilaze ovaj deo grada.

Prvo kiša, onda i grad oko 18:30 sručili su se na Niš. Ono što jeste neobično jeste oblik gradonosnih ledenica, koje imaju oblik pečurke. Isti ovakav grad pao je nešto ranije u Čačku.

Jaka kiša koja je pratila grad poplavila je brojne ulice i bulevare, pa se saobraćaj odvijao usporeno. Vozači se putem društvenim mrežama upozoravaju da zaobilaze podvožnjak u Zetskoj ulici, gde je nastalo mini jezero. Srećom, nije bilo jakog vetra, kao što je to bio slučaj tokom nevremena koje je Niš zahvatilo 19. jula.

Foto: Niške Vesti

Čitaoci Niških Vesti poslali su na desetine snimaka kako je grad padao u njihovom naselju.

Na društvenim mrežama Nišlije objavljuju slike „snežnih“ bašti ali i uništenog inventara u letnjikovcima.

Foto; Niške Vesti

Meteorolozi su ranije upozorili da će superćelijska oluja koja već nekoliko dana u Srbiji pravi haos, ponovo zadavati glavobolje i večeras.

NEMA TEORIJE ZAVERE, OLUJA JE UOBIČAJENA POJAVA. Opasnost je prošla, moguće kraće nestabilnosti, poručuje meteorolog

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Nadvožnjaka kod pivare ,večiti problem već godinama unazad, nikad se nije uložio novac da se sanira šteta proširiti kanilizacijski sistem ,prodube šahte. Jer se nova građana krade i ulaže na pogrešnA bespotrebno mesta, stvari…. itd

  2. Zasto nije delovala protivgradna zastita sa raketama ako su vec znali i imali najavu da ce padati grad ???

    1. Grad Nis nije u obavezi da ispaljuje protiv gradne rakete, to je izjava g. Sotirovski od pre godinu i kusur dana

  3. Zoki, pod hitno da daš ostavku i da se baviš gledanjem u pasulj i/ili šolju, pošto si slep kod očiju pa ne vidiš da su ovo ratna dejstva protiv Srbije upotrebom meteo-oružja. Ovoliko istovremenih razarajućih oluja po svim gradovima, istovremeno, nije slučajnost. Nisi ti Zoki za ovaj pos’o. Batali.

    1. Axaxxaxaxaxaaax… Bravo nobelovac, a slovenija i hrvatska, oni su kolateralna steta? Nisi pomenuo haarp da nam pokazes kako si upucen :))))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com