Kultura

Godišnji koncert “Mozaika” 4. marta

Niški ansambl narodnih igara i pesama (ANIP) “Mozaik” priprema veliki cvečani Godišnji koncert povodom dve godine postojanja i rada ansambla. Koncert će održati u Kulturnom centru Kupina u subotu, 4. marta u 18 sati.

“Godišnji koncert je kruna našeg prošlogodišnjeg rada, putovanja i nastupa. Pripremamo iznenađenja za publiku koja nas verno prati. Velika nam je čast da ćemo premijerno izvesti dve nove koreografije i pred našim kolegama koji dolaze iz cele Srbije,” kazao je za Niške Vesti Marjan Zdravković, predsednik ANIP “Mozaik”.
Gosti na koncertu biće Folklorni ansambl “Slobodan Aligrudić” Zeta kod Podgorice i KUD “Abrašević” iz Niša sa svojim Dečjim ansamblom.
“Publika će uživati u muzičkim aranžmanima “Mozaika” pod rukovodstvom Milana Nikodijevića, kao i u folklornoj grupi koju čine osobe sa smetnjama u razvoju ” Drugačiji zajedno”, dodaje Zdravković.
“Mozaik” će se predstavuiti sa svoja  četiri dečja ansambla i rekreativnom grupom.
Povodom dvogodišnjice rada “Mozaik” će podeliti najzaslužnijim pojedincima i ustanovama povelje i zahvalnice, saopštavaju.

Koncert se održava u subotu, 4. marta od 18 sati u KC “Kupina, a ulaznice su simboličnih 200 dinara. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com