Kultura

Godišnji koncert „Mozaika“ 4. marta

Niški ansambl narodnih igara i pesama (ANIP) „Mozaik“ priprema veliki cvečani Godišnji koncert povodom dve godine postojanja i rada ansambla. Koncert će održati u Kulturnom centru Kupina u subotu, 4. marta u 18 sati.

„Godišnji koncert je kruna našeg prošlogodišnjeg rada, putovanja i nastupa. Pripremamo iznenađenja za publiku koja nas verno prati. Velika nam je čast da ćemo premijerno izvesti dve nove koreografije i pred našim kolegama koji dolaze iz cele Srbije,“ kazao je za Niške Vesti Marjan Zdravković, predsednik ANIP „Mozaik“.
Gosti na koncertu biće Folklorni ansambl „Slobodan Aligrudić“ Zeta kod Podgorice i KUD „Abrašević“ iz Niša sa svojim Dečjim ansamblom.
„Publika će uživati u muzičkim aranžmanima „Mozaika“ pod rukovodstvom Milana Nikodijevića, kao i u folklornoj grupi koju čine osobe sa smetnjama u razvoju “ Drugačiji zajedno“, dodaje Zdravković.
„Mozaik“ će se predstavuiti sa svoja  četiri dečja ansambla i rekreativnom grupom.
Povodom dvogodišnjice rada „Mozaik“ će podeliti najzaslužnijim pojedincima i ustanovama povelje i zahvalnice, saopštavaju.

Koncert se održava u subotu, 4. marta od 18 sati u KC „Kupina, a ulaznice su simboličnih 200 dinara. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com