Kultura

Goblini i Cepeni Ćunci ovog petka u Nišu!

 Legendarni šabački pankeri, Goblini, nastupiće u dvorištu Banovine u petak, 14.jula, od 22 sata. Sat vremena pre njih, koncert će otvoriti kultni ladovički pankeri, Cepeni Ćunci, koji su na sceni punih 26 godina.

Goblini ove godine slave 25 godina postojanja i 20 godina od izlaska kultnog albuma “U magnovenju” i ovaj dvostruki jubilej nije mogao da prođe bez koncerta u Nišu, gradu u kome su Goblini uvek dragi gosti.

Album “U magnovenju” Goblini su objavili 1996. godine i ovo će biti jedinstvena prilika da fanovi u Nišu čuju ovaj album u celosti.Na repertoaru će se po ko zna koji put naći miljenice publike, “Anja”, “Magnovenje”  i “Ima nas”, ali i pesme koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo. Koncert će trajati skoro 2 sata i biće jedini celovečernji koncert Goblina ovog leta, obzirom da su svi ostali nastupi na festivalima.

“Uvek je lepo vratiti se u Niš, u grad u kojem smo odsvirali sjajne koncerte i proveli se fenomenalno sa izuzetno dragom i izuzetno energičnom publikom.Postoji razlog za ovaj koncert, a to je 20 godina od izlaska albuma “U magnovenju”, kao i 25 godina od početka rada grupe Goblini. Znači, vidimo se 14.jula u Banovini u Nišu!. Ima nas”, poručio je Golub, pevač Goblina, čiji intervju za Niške Vesti možete pročitati ovde.

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se kupiti u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage shopu (Davidova 9), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnicama Nemir (ObilićevVenac 35) i Ministarstvo (VojvodeVuka 12). Na dan koncerta će koštati 700 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com