Politika

GO SNS Niš saopštenjem osudio insinuacije da je stranka organizator kontraprotesta

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš oglasio se saopštenjem za javnost u kome se ograđuje od organizacije bakljade i kontraprotesta i osuđuje pisanje pojedinih medija koji su prema njihovim navodima doprineli tome da se stranka deklariše kao organizator.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš najoštrije osuđuje zlonamerno pisanje pojedinih medija koji selektivnim iznošenjem činjenica, poluinformacijama i izvođenjem paušalnih zaključaka da se radi o „naprednjacima“, našu stranku deklarišu isključivo kao direktnog organizatora performansa na kojima su građani iskazali bunt protiv laži i obmana kojima se služi jedan deo opozicije na čelu sa Draganom Đilasom.

Građani Niša i Srbije svesni su da određeni mediji poluinformacije i dezinformacije iznose kao konstataciju, kako bi stvorili lažnu sliku o Srpskoj naprednoj stranci i njenim funkcionerima i članovima. Evidentno je svakom objektivnom građaninu Srbije, da ti mediji kao jedini cilj imaju skretanje pažnje javnosti sa napora koje predsednik Aleksandar Vučić ulaže u borbi za očuvanje života i zdravlja ljudi i uspeha i rezultata koje, zajedno sa Vladom Srbije, u toj borbi postiže.

Tokom vanrednog stanja, bez ikakve političke konotacije, odbori naše stranke su kao i uvek, bili u službi svih građana. SNS će uvek biti uz svoj narod, pomagati svima kojima je pomoć neophodna i boriti se za istinu i napredak svakog dela Srbije i našeg Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Dobro niste vi, ajde policijo da vidimo koji su oni dečaci na čelu sa predsednikom opštine Palilula, sinoć bili okupljeni, da li su imali dozvole za kretanje za vreme policijskog časa i ako jesu na osnovu čega su imali?

  2. Ma kakvi, pa naravno da vam verujem. Ma za sve je kriv Djilas. Djilas dosao u Nis i hteo da vas iskompromituje. Pa bas kod starog groblja. Bas tu mu je palo na pamet da je dobro za baklje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com