Društvo

GO MEDIJANA: Svi zajedno u borbi protiv bele kuge

U Gradskoj opštini Medijana danas je podeljeno prvih šezdeset Kartica sa popustom za mame i bebe zahvaljujući kojima će naše sugrađanke moći da plaćaju robu i usluge u četrdesetak firmi i radnji sa popustom od 10 do 50 posto.

“Danas ispunjavamo jedno u nizu obećanja koje smo dali, a to je dodela kartica sa popustom za mame i bebe”, rakao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić pozdravljajući okupljene mame.

Nebojša Kocić, predsednik GO Medijana

“Ovo je jedna u nizu akcija naše opštine u oblasti pronatalitetne politike a čiji kurs od pre dva meseca drži i država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić, što znači da smo na dobrom putu”, istakao je Kocić i dodao da je ovo takođe još jedna u nizu akcija Komisije za pronatalitetnu politiku i mlade Gradske opštine Medijana kojima se ukazuje na značaj povećanja brojnosti porodice.

Kocić je najavio i da će Gradska opština Medijana ove popuste omogućiti majkama iz celog grada, a ne samo sa teritorije Gradske opštine Medijana

Vaučere za dodelu kartica dobijaju porodilje još u porodilištu sa informacijama o tome kako mogu da ostvare ovo pravo.

Ugovori su sklopljeni sa 40 firmi (apoteke, poliklinike, restorani, dečija obuća, saloni za ulepšavanje, taksi službe..).

Od sledeće nedelje na sajtu Gradske opštine Medijana biće dostupne informacije o lokacijama objekata i visini popusta za usluge i proizvode koji ova kartica omogućava. Kartice će važiti uz ličnu kartu, a na objektima firmi koje daju popuste biće zalepljene nalepnice sa obaveštenjem.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com