Društvo

GO Medijana: Otvorenom komunikacijom sa građanima do najboljih rešenja

Razgovor sa građanima, jedan je od prioriteta u radu Gradske opštine Medijana, zato su njena vrata uvek otvorena za sve sugrađane, a predsednik opštine Mladen Đurić, zajedno sa saradnicima, svakodnevno je na raspolaganju građanima.

„Za mesec dana, od kako smo preuzeli odgovornost za vođenje opštine, na prijemu kod mene i mojih saradnika, bilo je preko pedeset predstavnika udruženja, stambenih zajednica, građana“ kaže Đurić i dodaje, da im se ljudi obraćaju radi „rešavanja raznih problema od socijalne pomoći i traženja posla, do iznalaženja rešenja za brojne komunalne probleme, ali i da iznesu neke svoje predloge i sugestije za poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana“, kazao je Đurić.

Predsednik Gradske opštine Medijana, Mladen Đurić, sa svojim saradnicima, sastao se i sa predstavnicom „Niškog udruženja studenata sa hendikepom“ Jasminom Barać Perović i predstavnicima jednog od najstarijeg udruženja u Srbiji „Udruženja invalida rada Grada Niša, predsednikom Milošem Stojkovićem, potpredsednikom Momčilom Pešićem i Ratomirom Mihajlovićem, predsednikom Skupštine ovog udruženja.

Ovom prilikom razgovarano je o brojnim problemima osoba sa invaliditetom, a posebno o različitim oblicima diskriminacije, sa kojima se gotovo svakodnevno suočavaju.

„Mnogi zahtevi prevazilaze naše nadležnosti, ali to ne znači da se njima nećemo baviti. Naprotiv, sve što mi ne možemo da rešmo, prosledićemo u ime naših sugrađana, nadležnim institucijama na odlučivanje“, kaže predsednik Gradske opštine Medijana, Mladen Đurić.

Redovnim prijemima i sastancima, u otvorenoj komunikaciji, poboljšava se kvalitet saradnje opštinskog rukovodstva sa sugrađanima, te se zajedničkim angažovanjem i kroz institucijalne mehanizme, najefikasnije dolazi do rešenja, a napredak, koji će građani Medijane osetiti, biće direktan rezultat dobre komunikacije.

Prijemi građana su svakodnevni, a na susret sa rukovodstvom opštine, čeka se ne duže od nekoliko dana.

Građani prijem mogu zakazati popunjavanjem formulara, koji se preuzima na portirnici Gradske opštine Medijana, putem mejla gomedijana@medijana.rs ili telefonom, pozivom na broj 018/237-886. Nakon prijavljivanja, građani će biti obavešteni o terminu prijema.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Evo Vam jedan predlog bez prijema u opštinu:
    Pokrenuti projekat kojim se bedem leve obale reke Nišave uređuje ( betonira, asfaltira ili postavljanje atletske podloge tako nešto, plus osvetljava celom dužinom) od Vrežinskog mosta pa sve do mosta Mladosti, gde će se spojiti sa već uređenim, popločanim parkom i na taj način spojiti sa centrom grada. Takav projekat će sigurno biti podržan od velikog broja građana, da ne kažem većine. Kad već niškim grdonačelnicima ne pada na pamet postoji li šansa da Opština koja se nalazi na levoj obali reke to pokrene, ili predloži Gradskoj vlasti da nešto preduzme, a možda se i dobro ugrade na taj posao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com