Društvo

GO Medijana: Održane Uskršnje čarolije

„Uskršnje čarolije“ u organizaciji Gradske opštine Medijane,  održane su  na Vaskršnji ponedeljak na platou ispred Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene, a učestvovali su najmlađi sugrađani.

Radionica farbanja i ukrašavanja uskršnjih jaja, kao i podela farbanih jaja za sve učesnike radionice, ali i one koji su se zatekli u parku Sveti Sava, počela je u 11 sati.

Ni prohladno vreme i vetar koji je povremeno nosio bojice i četkice nisu omeli mališane koji su ofarbali i ukrasili 200 drvenih jaja.

Foto: GO Medijana

“Sa njima je bio i zeka koji je podelio 300 uskršnjih jaja, koja su za ovu priliku ofarbali članovi Odreda izviđača “Vožd Karađorđe”, saopštili su iz najveće niške opštine.

Cilj  akcije bio je da se najmlađima ulepša praznik, kazale su predsednice Komisije za socijalna pitanja Jelena Denić i Komisije za razvoj lokalne zajednice Angelina Miladinović, koje su bile inicijatori manifestacije.

Pored jaja koja su dobili i onih koja su sami ofarbali, učesnicima ovog uskršnjeg druženja podeljene su i knjige sa 9. Festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com