Virus KoronaZdravlje

Gerontološki centar u Nišu dobio novu direktorku

Gerontološki centar u Nišu dobio je vršioca dužnosti direktora, nakon što je zbog velikog broja zaraženih korisnika koronavirusom, dosadašnji direktor uhapšen. Nova direktorka je Slađana Maranović Nikolić koja je do dolaska u niški centar za najstarije sugrađane bila direktorka Centra za socijalni rad u Kučevu.

 

Epidemiolog Branislav Tiodorović je na konferenciji za novinare rekao da su u Gerontološki centar Niš već vraćena 52 korisnika, kao i neki od zaposlenih koji su imali dva negativna nalaza na Kovid 19.

“To su veoma teški bolesnici, koji vremenom, nakon već dan, dva dobiju tegobe i moraju ponovo da idu u KC Niš.  To je ono što remeti ovu situaciju. U međuvremenu, vratili smo i neke od radnika, koji su imali dva negativna nalaza, koji su izlečeni”, rekao je Tiodorović.

 

U narednom periodu trebalo bi da se učini sve što je neophodno, a već su u toku i prijemi, kako bi se lakše obavio posao u domu, koji je jako važan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Eeeee Grade moj……
    Dovode s koca i konopca. Pa gde je naša akademska javnost?????? Pa zar u Nišu, Gradu sa Univerzitetom koji obrazuje i školuje nema ko? Nego mora da dodje neko iz KUCEVA… Policija, pozoršte, dom..
    Aman bre nišlije !!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com