Politika

Gde je izveštaj o (ne) radu niških čelnika?

„Uvažena gospodo iz Grada dok smo mi bili u vlasti obezbedili smo preko Republike 120 miliona dinara da se uredi korito Gabrovačke reke koje prolazi kroz grad i to za ugled i ponos. Vi se bavite isključivo pričama „uradićemo do 2022. godine”, a možda i kasnije. Čekamo vaš izveštaj koji treba da sadrži šta ste uradili za ovih sedam godina”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On ističe i da ova lokalna vlast ne može ni da održava ono što je urađeno u njegovom mandatu. On kao najbolji primer neažurnosti i nesposobnosti gradske vlasti navodi Gabrovačku reku kod mosta na Bulevaru Nemanjića koja zarasta u korov.

„Pogledajte kako vam izgleda Gabrovčka reka kod mosta i to pored dvorišta Osnovne škole „Ćele kula”. To je tužna priča o vama jer ste zaustavili razvoj grada i polako ga pretvarate u Palanku”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com