Sport

Fudbaleri Radničkog krenuli “na megdan” Makabiju

Fudbaleri Radničkog krenuli su sa niškog Čaira za Izrael gde će 26. jula igrati meč protiv Makabija iz Tel Aviva, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Igrači niškog kluba kažu da odlaze na put sa puno optimizma, nadaju se odličnom rezultatu u gostima kako bi što lagodnije dočekali tim Makabije naredne nedelje kada je zakazan revanš meč.

“Svi verujemo da možemo da napravimo nešto veliko. Niš kao grad i meraklije zaslužuju to. Idemo sa puno optimizma tamo da napravimo što bolji rezultat za revanš meč koji nas očekuje u Nišu. Svi imamo šansu da se pokažemo, jer šef stručnog štaba daje šansu svima, svi imamo minutažu i to dodatno podiže dobru atmosferu u timu”, rekao novajlija u timu Petar Grbić.

Niški fiudbaleri poleću u 7 sati iz Beograda, redovnom linijom. Leti se nešto više od dva sata. Sutra imaju trening u 19 časova u vreme odigravanja utakmice i na stadionu gde će se igrati meč, kažu u FK Radnički

Foto: Stevan Manasijević

“Očekujem pozitivan ishod ovog gostovanja u Izraelu. Mislim da smo svi dovoljno svesni važnosti utakmice, renomea protivnika i njihovog kvaliteta, ali dobro poznajemo i naš kvalitet. Naporno smo radili od samog početka priprema, ne želimo da to prospemo. Budite ubeđeni daćemo poslednji atom snage i koncentracije da ostvarimo što je moguće bolji rezulat kako bi u tom revanš meču pred našom publikom na našem stadionu i u našem nišlijskom ambijentu uspeli da ostvarimo cilj a to je prolazak u naredno kolo”, rekao je Mladen Živković, prvi golman FK Radnički.

Već 2. avgusta Nišlije dočekuju ekipu Makabija iz Tel Aviva, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon uspešno završenog drugog kola, fudbaleri Radničkog bi u trećem kolu mogli da igraju sa boljim iz dvomeča između kazahstanskog Tobola i jermenskog Pjunika, odlučeno je u ponedeljak Žreb koji je obavljen u sedištu UEFA u Nionu. Utakmice trećeg kola na programu su 9. i 16. avgusta.

Foto: Stefan Komadinić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com