Društvo

FOTO UBOD: Trg kralja Aleksandra dobio moderan mobilijar

Završeno je uređenje parka na Trgu kralja Aleksandra a ono što sledi je dodatno “lickanje”. Park ima potpuno novi izgled a uz novi mobilijar izgleda nikada lepše. Postavljano je novo osvetljenje, uređene su staze i zelene površine, postavljen sistem navodnjavanja, a po prvi put u Nišu je neki park dobo i kante za odlaganje smeća od kućnih ljubimaca.

Naredne godine biće sređen deo parka Čair, a do kraja godine počeće radovi u parku kod kružnog toka na Margeru. U više faza biće uređen i Park svetog Save a opština Medijana će u svih pet parkova dobiti nove mobilijare, dok će stari biti odloženi jer nisu sertifikovani. I kroz budžet za 2024. biće planiraran novi mobilijar za najmlađe sugrađena.

Trg kralja Aleksandra dobio je i čitavo jedno polje koje je namenjeno za šetnju kućnih ljubimaca, sa kantama koje imaju i kesica za izmet ljubimaca.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Park na trgu Kralja Aleksandra nije zabavni park, vec parkic u centru grada, pre svega jr to estetsi park, radi oplemenjivanja javnog prostora. Mogao bi da podnese u estetskim dmislu par ljuljaski za decu i nista vise
    Ovako se pretvorio u seoski vasar. Samo fali jos da postave Luna park na tom mestu. I kada nesto lepo urade, na kraju ga upropaste svojom kvaziestetikom i pretvore u ruglo.

  2. Da li je dobio atest za bezbednost. Ovde deca mogu do 6 godina da propadnu , da se provuku. Visoko je.danas deca ,trapava bice svasta

  3. Mobilijar za najmlađe koj se vinu u visine… Vrlo nebezbedno…
    Ovakve visine viđah po igraonicama koje su dobro skockane debelim sunđer-strunjacama sa svih strana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com