Servisne

Kolima kroz grad uz puno nervoze, gužvu i stajanje

Zbor renoviranja pruge na Obiličevom vencu, veće saobraćajne  gužve stvaraju se kroz ulicu Jovana Ristića ali i u obližnjim ulicama.

„Treba mi puno vremena da stignem na lokacije koje prolazim svakodnevno. Mislim da bih brže sve završio da sam pošao pešaka. Izgubih tri sata, haos je“, rekao je jedan vozač Niškim Vestima.

Najbolje je ako je to moguće zaobići ovaj deo grada.

Redakciji nije piznat datum završetka radova. Uskoro opširnije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ma, nema veze, glasacu opet ovu nenarodnu gradsku vlast ! Daju pakete,voze mas na mitinge, zappslili mi dete na odredjeno, ide i ono na mitinge, lepota !

  2. Umesto da se IZMEŠTA iz centra grada- oni je renoviraju! Živimo u zoni sumraka i lažnih obećanja.

  3. Danas je zbog vasih radova i haosa u saobracaju u ulici Zmaja od Nocaja na Bubnju oko podneva zgazeno sivo mace staro svega 5 meseci. Nije mu ispao ni poslednji mlecni zubic. Zgazeno u roku od jedan minut bez milosti, vozac je vozio toliko bahato u guzvi da mu je bukvalno prosuo mozak. Mace je bilo pazeno i mazeno, na ulici se naslo samo tada, zivot je bio pred njime, imalo je dom u kom je bilo voljeno, gazde koje su ga obozavale i pse koji su ga usvojili. Ukoliko ovo cita olos koji je presao preko njega namerno, bukvalno meni iza ledja (time se spasio sto ga nisam videla) zelim da zna da mu iskreno zelim da pokopa sve svoje potomke, da mu stradaju na isti nacin na koji je i ova sirota zivotinjica. Stoka konstantno juri ovom ulicom, sve je gore i gore!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com