Ekonomija

Firme kojima je izgoreo magacinsko-kancelarijski prostor: Hvala vatrogascima na nadljudskom angažovanju. Nastavljamo sa radom

Prilikom požara na prostoru Elektronske industrije koji je jedva stavljen pod kontrolu, stradao je magacin i kancelarijske prostorije firme koja se već irganizovala i nastavila rad. Kompanija Benlian Foods se oglasila i najavila da oni i Kozmetik Plus doo nastavljaju dalje sa radom zahvaljujući dobroj organizaciji i razumevanju radnika.

Saopštenje kompanije prenosimo u celosti.

“U požaru je izgoreo magacinsko-kancelarijski prostor povezane firme Kozmetik Plus doo. U požaru, što je najbitnije, nije bilo povređenih.

Požar je od strane vatrogasnih jedinica nakon velike i višednevne borbe sa vatrenom stihijom lokalizovan i ovim putem se kompanije Benlian Foods i Kozmetik Plus zahvaljuju  svim  vatrogascima na nadljudskom angažovanju.

Saniranje štete Kozmetik Plus doo odvijaće se redovnim putem u odnosu sa osiguravajućim kućama i ostalim nadležnim institucijama.

Ono što posebno želimo jeste da informišemo javnost da je Kozmetik plus istog dana doneo mere za izlazak iz ove krizne situacije i u roku od 48 sati uspeo da nastavi sa svojim redovnim aktivnostima sa drugih lokacija, tako da će asortiman koji naši verni potrošači odlično poznaju već od sutra biti isporučivan kupcima po važećim komercijalnim uslovima.

Veliku zahvalnost iskazujemo svim partnerima, dobavljačima, bankama, kupcima i svim ostalima koji su već istog dana uputili bezrezervnu podršku našoj kompaniji koja je uz ogromne napore zaposlenih uspela da se ovako brzo reorganizuje.

Benlian Foods je neoštećen u požaru i da će u narednim danima, nakon ponovnog uključenja struje koja je preventivno isključena,  nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima”, piše u saopštenju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com