Kultura

Filmski susreti u Nišu dobili na poklon PESMU (VIDEO)

Poslednjeg dana održavanja 52. Festivala glumačkih ostvarenja – Filmski susreti u Nišu na konferenciji za novinare pročitana je pesma koju je napisao glumac Dejan Đonović i posvetio gradu na Nišavi.

Pesma “Jelenina molitva” koju je napisao gost festivala, glumac Dejan Đonovovic iz Crne Gore njegov je poklon niškim Filmskim susretima.

Đonović je imao zapaženu ulogu u filmu “Igla ispod praga” koji je naišao na odlične kritike Nišlija, a emitovan je dan pre samog završetka festivala.

Đonović nije prvi put u Nišu, ali prvi put na festivalu jer je ovde služio vojsku, narednih 27 godina kaže nije svraćao u Niš gde se poslednjih dana odlično proveo, kaže.

“Nadam se videćemo se uskoro i neće biti pauze od 30 godina, vidimo se sigurno i to u civilu”, uz osmeh prokomentarisao je ovaj crnogorski glumac koji je izneo sve same pohvale na račun festivala i organizacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com