Društvo

Film “Stari Niš-Moj Niš” na TV Zona Plus

Dokumentarni film „Stari Niš-Moj Niš“, biće prikazan 7. januara od 16 sati na niškoj Televiziji Zona Plus.

Ova priča o niškoj tradiciji, kulturi, prosveti i istoriji grada koji opisuje period od 1878. do 1918. godine nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Miroljub Nedović reditelj, za ovaj dokumentarni film o Nišu kaže da je „podsetnik Nišlijama, a priručnik onima koji to nisu“.

Dokumentarni film „Stari Niš-moj Niš“ je samo jedno od za sada četiri filmska ostvarenja City Marketing Centra.

Domaćini u filmu su bračni par Nedović, Ivana i Riki a rad na filmu okupio je i oko 50 učesnika, poznatih i manje poznatih Nišlija, različitih godišta i zanimanja.

„Ovaj film je jedan od prvih naših ostvarenja i prvi ozbiljniji poduhvat. Ponosan sam na uspeh koji je doživeo još 2015. godine kada je nastao. Ono što je lepo jeste da naši filmovi ne zastarevaju – uvek su aktuelni. Zahvaljujem se TV Zona Plus koja će ovog Božića prikazati delić istorije Niša koji smo mi oslikali”, rekao je producent Oliver Paunović.

Za sada City Marketing Centar ima četiri filma, peti  “Moj život je mjuzikl” se uveliko snima. Sve filmove koje je producirao City Film Production možete pogledati na www.cityofnis.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com