Društvo

Džuniću određen pritvor do mesec dana

Uhapšenom Bobanu Džuniću, bivšem predsedniku Gradske opštine Palilula i donedavnom direktrou niške Elektrodistribucije, određen je pritvor do 30 dana. Pritvor od mesec dana određen je po zahtevu Višeg javnog tužilaštva.

Kako nezvanično saznaju Niške Vesti, kada je sudija Džuniću naložio pritvor od mesec dana, on se onesvestio a policija ga je odvela u Zavod za hitnu medicinsku pomoć, kako bi dobio neophodnu medicinsku pomoć, kasnije je prebačen na Kliniku za kardiologiju KC Niš.

Zbog opasnosti od potencijalnog uticaja na svedoke, i zbog toga što je za krivično delo koje mu se stavlja na teret zaprećena kazna zatvora do deset godina, kao i zbog velikog interesovanja javnosti sudija za prethodni postupak odredio je ovaj pritvor .

Džunić je uhapšen u sredu u akciji Signal uz još 10 Nišlija, o čemu su Niške Vesti pisale. Svi uhapšeni saslušani su juče sa tim što je pritvor do 30 dana po zahtevu Tužilaštva određen je još i za M.P. (35), rukovodioca službe za kontrolu mernih mesta u ED Niš, kao i R.D. (37), odgovorno lice stambene zadruge „Niš“.

Ostale uhapšene Nišlije su nakon saslušanja pušteni kućama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com