Hronika

Dva pešaka povređena pošto je na njih pao stub oboren u sudaru

Četiri osobe povređene su u tri udesa koja su se u protekla 24 časa dogodila u Nišu, s tim što su dve osobe povređene u bizarnoj nezgodi na raskrsnici ulica Vožda Karađorđa i Prvomajske. Ta lica povređena su pošto je na njih pao stub koji su oborila dva automobila prilikom sudara.

 

„Na raskrsnici su se sudarili BMW prokupačkih registarskih tablica i „golf“ niških tablica. Oni su oborili stub saobraćajnog znaka koji je pao na pešake i lakše ih povredio. Vozači će snositi odgovornost za udes, iako nije bilo direktnog obaranja pešaka. Za sada nije poznato ko je kriv u nezgodi, da li vozač BMW-a ili vozač „golfa“. Nezgoda se dogodila u 15.45 časova”, kazali su u niškoj policiji.

U policiji su kazali da je tokom jučerašnjeg dana kao pešak povređena i devojka koja je prelazila raskrnicu ulica Branka Miljkovića i Husinjskih rudara. Nju je oborio „fijat“ niških registarskih oznaka.

Jedan vozač, dodali su u policiji, lakše je povređen u selu Vrtištu prilikom sudara „pežoa“ i „zastave“. Oba vozača su se kretala u istom smeru, a do udesa je došlo prilikom skretanja sa glavnom puta jednog od automobila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com