Hronika

Dva maloletna lica od 15 i 14 godina krala torbe i novac na niškim ulicama

Dva maloletna lica osmnjičena su da su na ulici krala torbe sa novcem i dokumentima kao i da su četrnaestogodišnjem mladiću ukrali  mobilni telefon.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka i četrnaestogodišnjaka iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo i dva krivična dela teška krađa”, saopšteno je iz MUP-a.

Sumnja se da su oni juče na ulici, od četrnaestogodišnjeg mladića ukrali mobilni telefon, a 06.januara ove godine, na ulici, dvema sugrađankama ukrali torbe sa novcem i dokumentima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kazite lepo koji su ti pocinioci necete biti rasisti ako se sluzite cinjenicama i kazete da su u pitanju romi (vecinski ucesnici u razbojnistvima na ulicama)!!! Dokle god ih Drzava ne bude kaznjavala sve veci i veci bes ce se prikupljati u narodu. nemojte se cuditi ako ljudi krenu pravdu u svoje ruke da uzimaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com