Društvo

Dušanova bez uličnog osvetljenja danima

CENTAR GRADA bez uličnog osvetljenja… u mraku, tako je za vikend izgledala niška ulica “Cara Dušana”, razlog za to je kvar koji trenutno otklanjaju ekipe JKP “Parking servis”, rečeno je Niškim Vestima.

“Čitavog vikenda tumaramo po marku, vidi se samo onaj deo koji osvetljavaju izlozi radnji u Dušanovoj ulici. Sramota, kao da smo palanka a ne grad”, rekao je za Niške Vesti Nikola Mirić.

Problem sa osvetljenjem u ovoj ulici prijavili smo JKP “Parking servis”, koji je već bio na terenu.

“U ulici “Cara Dušana” došlo je do kvara na javnom osvetljenju koji je doveo do prestanka napajanja iz trafo stanice. Dve trećine uličnog svetla u pomenutoj ulici je ispravno i u funkciji je nakon intervencije JKP “Parking servis”  u četvrtak 16. februara”, rekli su u ovom javnom preduzeću.

Ekipe su opet i danas na terenu u ovoj niškoj ulici.

“Trenutno su zajedničke ekipe JKP “Parking servis” i EPS-a na terenu, rade na otklanjanju kvara na potezu od Obrenovićeve ulice do semafora kod T.C. Dušanov bazar. Očekujemo da će žitelji tog dela ulice “Cara Dušana” u večernjim satima imati ispravno javno osvetljenje”, stoji u odgovoru ovog preduzeća našoj redakciji.

Izgleda da se ova palanačka romantika nikako ne dopada Nišlijama…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com