Promo

DR VAIS Vam predstavlja najsavremeniju i najefikasniju paletu mezoterapijskih koktela

Mezoterapija kose je tretman koji obezbeđuje pravu hranu za dlaku na pravom mestu. Podrazumeva injektiranje aktivnih suspstanci (nukleinskih kiselina, minerala, faktora rasta…) u srednji sloj kože čime se postiže rast novih vlasi, a kvalitet postojećih poboljšava.

Ovaj minimalno neprijatan tretman visoke efikasnosti, sprovodi se dinaminkom koja se utvrdjuje nakon detaljnog pregleda i analize kože glave i kose.

U Dr VAIS centrima se primenjuje dokazano najsavremenija i najefikasnija paleta mezoterapijskih koktela počev od poluvitaminskih do onih bogatih faktorima rasta i matičnim ćelijama.

Zato možemo reći da je uvek pravo vreme za mezoterapiju kose bilo da imate problem sa pojačanim opadanjem i proređenjem kose ili njenim lošijim kvalitetom.

DR VAIS

Pozovite i zakažite Vaš termin!

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com