Promo

Dr VAIS preporučuje: Počnite na vreme sa pripremom stopala za predstojeće leto

DR VAIS centri u ponudi imaju kako estetski pedikir, predviđen za negu zdravih stopala, tako i medicinski pedikir, za problematična stopala, što podrazumeva zadebljanja na koži stopala, kao i promenu boje nokatnih ploča stopala.

Stručna lica u centrima će Vam dati savete kako održavati stopala zdravim i lepim.

Ulepšajte, osvežite i uklonite nedostatke sa vaših stopala adekvatnom i redovnom negom.

DR VAIS

Estetski pedikir podrazumeva kozmetički tretman stopala i noktiju.

Stopala se potapaju u kadicu koja je namenjena ovoj vrsti tretmana, u toplu kupku sa mirišljavom soli. Obavezna je upotreba zaštitne higijenske kese zbog sterilnosti kadice. Nakon desetominutne kupke počinje prva faza pedikirskog tretmana, odnosno skidanje naslaga, hiperkeratoza, a odmah zatim sledi druga faza sečenja i obrade noktiju.

Po završenoj drugoj fazi sledi dezinfekcija stopala i noktiju, a na kraju tretmana se masažom utrljava zaštitna krema. Tretman je prijatan i traje 60 minuta. Namenjen je zdravim stopalima. U toku pedikira medicinska sestra terapeut koristi sterilne instrumente, a sve to u cilju prevencije i sprečavanja razvoja infekcija ili oboljenja kože stopala i noktiju.

DR VAIS

Medicinski pedikir podrazumeva medicinski tretman stopala i noktiju, a namenjen je opsežnijem tretiranju stopala kod osoba koje su sklone hiperkeratozama, a koje su imale probleme sa kurjim očima, kao i uraslim noktima, gljivicnim noktima,  kako se ista ne bi ponovo javljala. Takođe, medicinski pedikir namenjen je i onima koji imaju jako zadebljale nokatne ploče u cilju održavanja nokata zdravim, dok lečenje sprovodi i savetuje lekar u podološkim centrima Dr VAIS.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

DR VAIS

30 GODINA SA VAMA

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com