Promo

DR VAIS ponovo sa Vama!

DR VAIS, nakon pauze zbog epidemije koronavirusa, ponovo dočekuje svoje klijente na dobro poznatoj adresi!

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS – ime koje garantuje kvalitet!

Ekspertni tim zdravstvenih radnika na čelu sa Dr Vesnom A. Ignjatović Stojiljković, već 30 godina se uspešno bavi negom i lečenjem kože, kose i noktiju.

DR VAIS

Kozmetologija – lice
Nega i lečenje kože lica

Trihologija – kosa
Nega i lečenje kože glave i kose

Podologija – stopala
Nega i lečenje kože stopala i noktiju

Dr Vesna A. Ignjatović Stojiljković, već 30 godina je vođa i direktor ekspertnog tima Dr VAIS i osnivač prvog TRIHOLOŠKOG CENTRA na Balkanu koji je priznat po uspešnosti u lečenju alopecija i ostalih problema kože glave.

Kozmetologija i podologija su još dve grane u kojima Dr VAIS centri prednjače svojim dugogodišnjim iskustvom. Originalno kreirani anti-age tretmani po meri klijenata kao i specifične metode za lečenje oboljenja noktiju svrstavaju Estetik centar Dr VAIS u sam vrh na ovim prostorima, a dugogodišnja tradicija stalne edukacije i praćenje svestkih trendova dokazuje to.

DR VAIS
DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

DR VAIS!

30 GODINA SA VAMA!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com