Promo vesti

Dr VAIS: 28 godina sve za jednu, a jedna za sve!!!

Tri decenije Dr VAIS tim “raste” kako brojem saradnika tako i znanjem. Tri decenije učimo, menjamo se, usavršavamo, ali ono što se nije promenilo su naša vizija i naša misija. Naši napori su usmereni ne samo ka lečenju, već i preventivi i očuvanju zdravlja stopala, kože lica i tela, kao i unapređenju i očivanju zdravlja kose. Pre 3 decenije postavili smo sebi 3 cilja:

· ZDRAVA KOŽA STOPALA I NOKTI ZA SVE
· ZDRAVA GUSTA KOSA ZA SVE
· ZDRAVA I BLISTAVA KOŽA ZA SVE

Pri ispunjavanju naše misije uvek se vodimo sledećim vrednostima:

Posvećenost klijentu!

Zdravlje ima neprocenjivu vrednost. Kada je svakodnevni životni ritam ugrožen i izmenjen najmanjim bolnim stanjem tada je posebno bitno da nam neko posveti pažnju i pruži najsavremeniju i adekvatnu negu. Profesionalni moto svakog člana Dr VAIS tima je „Što brže i što bezbolnije pomoći pacijentu i poboljšati kvalitet njegovog života.“

Uzajamno poverenje!

Dr VAIS tim na prvo mesto stavlja potrebe pacijenata što uz neograničenu ljubav prema poslu kojim se bavimo često dovodi do toga da klijenti postanu naši prijatelji. Prijatna atmosfera, individualni, sveobuhvatni pristup pacijentima i iskrena briga omogućava našim pacijentima da neprijatne trenutke savladaju što bezbrižnije. Na taj način stvaramo snažan lanac uzajamnog poverenja sa našim pacijentima.

Dr Vais
Branka Krsmanovića 43
018/232 896
064/12-64-340
drvais.nis@drvais.rs
Facebook

Stalno usavršavanje!

Dr VAIS tim čine lekari i zdravstveni radnici kojima ljubav prema poslu nameće tempo konstantnog usavršavanja kako učestvovanjem na akreditovanim kongresima tako i praćenjem najsavremenijih trendova u oblastima medicine kojima se bavimo.

TRI DECENIJE POSTOJIMO ZBOG I RADI VAS. HVALA NA BEZREZERVNOM POVERENJU! SVAKODNEVNO SE TRUDIMO DA GA OPRAVDAMO 🙂

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com