Moja priča

Dr Pera obradio popularnu “Darju” (VIDEO)

Najkomentarisaniji doktor u Srbiji poslednjih nekoliko meseci, svakako je Darija Kisić Tepavčević. Jednima je simpatična, drugima odbojna, a neki čak i pevaju o njoj.

Na pojavu sveprisutne lepe doktorke imun nije ostao ni Dejan Perašević, popularni niški roker i frontmen benda „Dr Pera i tehničari“ pa je inspiraciju pretočio u stihove.

“Ratnice i dame sve u isti mah, spartanke i nežne duše, takve žene su sinonim novog vremena. Iako u biti nisu “karijeristi”, preuzimaju odgovornost kad je to potrebno. Trpe zluradost pojedinaca, a sve za “opšte dobro”, za nas, našu decu, naše stare. Naporno je, ali treba znati biti feniks i na sve to naći vremena i posvetiti ga sebi. Slučajno se potrefilo da je Bajaga napravio muziku za film o nekoj Dariji. Ozbiljnim premeravanjem sam zaključio da i Kisić može da se spakuje u tu “haljinu” od melodije”, kaže Pera Perašević, koji je i sam doktor, specijalista urgentne medicine.

Pesma je snimljena u studiju Saše Perića, gitariste benda, a spot koji je sniman u kafeu „Truba“ uradio je Bobi Rajković.

Foto: Printscreen

Numera „Darja“ pisana za film „Hotel Beograd“, čija se bioskopska premijera očekivala 12. marta, pojavila se neposredno pred početak epidemije. U originalu, pesmu izvode Momčilo Bajagić Bajaga i glumac Miloš Biković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com