Društvo

Dr Boban Džunić: Sa velikim ponosom danas istaknimo naše znamenje, snagu i naš žig koji nosimo u grudima

Na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave istaknimo sa velikim ponosom naše znamenje, našu snagu, naš žig koji nosimo svi u grudima i čuvamo kao simbol našeg postojanja, naše borbe, našeg jedinstva i prošlosti na koju smo ponosni, rekao je predsednik Skupštine Grada Niša, dr Boban Džunić, povodom današnjeg praznika.

Dr Boban Džunić, predsednik Skupštine Grada Niša

“Danas istaknite zastavu – našu veru koja je obojena baš kroz te tri boje, boje – borbe, jedinstva i ponosa i pokažimo nepokolebljiv duh našeg naroda, uz veliko poštovanje svih drugih naroda koji upravo lepom čine našu domovinu. U našoj slobodi mi dokazujemo da jesmo zemlja gde se sloboda brižljivo čuva a jedinstvo neguje. Na današnji dan pokažimo da smo dostojni slavne istorije i predaka koji su živote dali da Srbija danas sigurno korača u budućnost. Živela Srbija!”, poručio je predsednik Skupštine Grada Niša, dr Boban Džunić, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bla bla bla. Prazne političke priče. Ponos je nestao. Prisutna je istina da smo prodani kao nacija, kao država kao narod radi gole vlasti.
    Partizani su prokazani, četnici se povampirili. Ispašće da su četnici, ljotićevci, nedićevci i ko bi ga znao ko još pravi borci za slobodu srpskog naroda od fašističkih okupatora ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com