Promo vesti

Domaća berza tereta i transporta – NadjiTuru.rs

NadjiTuru.rs je online berza tereta i transporta i novi je proizvod preduzeća BAD SISTEMS iz Niša. Platforma omogućava da pronađete brz i efikasan prevoz tereta uz mogućnost dodavanja posebnih tehičkih zahteva, odabir prevoznika od poverenja i jednostavno biranje ponude prevoza tereta po vašim standardima. Ukoliko ste prevoznik omogućeno vam je da pronađete i odaberete najbolje ture i ponudite uslove prevoza po svojoj meri.

Ono što NadjiTuru.rs razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu je to što za svoje usluge ne uzima nikakvu mesečnu ili godišnju nadoknadu.

Na platformu se možete registrovati potpuno BESPLATNO klikom na link ovde.

Špedicija / Proizvodnja / Uvoznik – Izvoznik

Tražite povoljan i pouzdan prevoz vašeg tereta? NadjiTuru.rs vam pruža jedinstvenu priliku da objavite vaš teret na onlajn berzu i time dobijete najpovoljnije ponude. U svega nekoliko koraka možete postaviti svoj teret za transport, dodati posebne tehničke zahteve, odrediti rok za isplatu kao i izabrati ponudu prevoznika koja vama najviše odgovara.

Platforma vam omogućava najbrži transport i saradnju sa najpouzdanijim prevoznicima. Više o registraciji i načinu postavljanja tereta za transport možete pogledati u video klipu u prilogu.

Prevoznik

Registracija je potpuno besplatna, jednostavna i omogućava uvid u veliku ponudu različitih tura za transport. Kao što je spomenuto platforma ne potražuje mesečnu ili godišnju nadoknadu već vam pruža priliku da obezbedite turu prvobitno. NadjiTuru.rs potražuje od korisnika Točkiće za predjenu kilometražu po turi. Vrednost jednog točkića je 7 RSD a jedan točkić je jednak jednom kilometru.

Više o registraciji, pronalaženju tereta za prevoz možete pogledati u video klipu u prilogu.

NadjiTuru.rs je platforma koja je prilagodjena raznim preduzetništvima kao što su transportna firma, autoprevoznici, firme za prevoz I selidbu robe, špediterske, transportne i logističke firme, trgovinske firme, proizdvođači, uvoznici, izvoznici i mnoge druge.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com