Društvo

DOĐITE!Lomljenje Česnice teške 50 kilograma sa 3 zlatnika

Gradska opština Medijana ove godine na Badnji dan, u petak 6.januara, peti put organizuje lomljenje Česnice u parku Sveti Sava na platou ispred hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

“Pozivamo sve naše sugrađane da dođu u 16 i 30  na osvećenje i nalaganje Badnjaka i lomljenje Česnice,” pozivaju iz Gradske opštine Medijana.

Najsrećnije, u Česnici teškoj 50 kilograma, čekaju tri zlatnika, a za ostale su u saradnji sa hramom Svetog cara Konstantina i carice Jelene, pripremljeni badnjaci, ikonice i drugi pokloni, najavili su.

Pre toga, istog dana, rukovodstvo Gradske opštine Medijane  će u 12 sati posetiti decu na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju i Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u Nišu i darivati im paketiće.

Besplatno slikanje u Parku Svetog Save

Gradska opština Medijana podseća najmlađe da mogu BESPLATNO da se slikaju sa Deda Mrazom. Deda Mraz će deci biti na raspolaganju 5. i 6. januara, kao i par dana uoči Pravoslavne Nove godine , svih dana u terminu od 17 sati do 21 sat.

Fotografisanje je u ambijentu okićenog Parka Sveti Sava, ispod jelke blizu bine. Deca mogu poneti svoje fotoaparate ili mobilne telefone, kako bi susret sa Deda Mrazom sačuvala kao trajnu uspomenu.

Druženje sa Deda Mrazom najveća niška opština organizuje kako bi Novogodišnje Božićnepraznike najmlađim stanovnicima učinila što radosnijim i zanimljivijim, poručuju iz najveće gradske opštine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com