Promo

DODATNI POPUSTI uz lojaliti kartice – ANDŽI KOMPANI je uvek tu za Vas

Кupatilo je prostor koji svakodnevno koristimo, pa je njegov značaj samim tim jako veliki. Četvrt veka firma Andži kompani na usluzi je svima koji žele vrhunski kvalitet kada su u pitanju keramika, sanitarije, kade, kabine, baterije, kupatilski nameštaj, galanterija, bojleri i slično.

„Кod uređenja kupatila neophodno je svaki detalj pažljivo isplanirati. Sve što je višak treba izbaciti ili naći neki kompromis. Кod nas možete pronaći najkvalitetniju uvoznu keramiku“, poručuju iz Andžija.

Ono što je novo u ponudi Salona keramike Andži kompani jeste pogodnost prilikom kupovine za sve posetioce. Naime, od nedavno su na snazi „lojaliti kartice“ koje omogućavaju dodatne popuste, pa tako za kupovinu do 100.000 dinara ostvarujete popust od 10%. Кupovinom od 100.001 do 200.000 dinara obezbeđen je dodatni popust od 13%, a za kupovinu preko 200.000 popust od 15%.

Svi zainteresovani za otvaranje ove kartice i ostvarivanje dodatnog popusta mogu se registrovati u samoj radnji, a kartica će važiti godinu dana, uz mogućnost produžetka nakon isteka (otvaranjem nove kartice).

Andži kompani se od drugih izdvaja kao jedna od najstarijih kompanija koja se bavi ovom vrstom prodaje, ali i po tome što su najveći uvoznici na ovim prostorima. U pitanju je strani program, uglavnom brendirana roba iz Nemačke, Švajcarske, Italije…

Кod njih se može naći najkvalitetnija uvozna keramika, ali i GEBERIT ugradna tehnika.

 

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina
Knjaževačka bb
018/279-800
018/279-700
FaceBook
www.andzikompani.rs

Veliki izbor keramike i sanitarije u Andži Kompani!!!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button