Društvo

Dodatni brojevi Kontakt centra GO Medijana

Od ponedeljka do srede Gradskoj opštini Medijana javilo se više od 300 ljudi. Zbog povećanog broja poziva građana, Kontakt centar ove opštine dopunjen je novim brojevima.

Novi broj Kontakt centra je 062/336 408, a dodatni broj za savete lekara 062/336 135. Centar je prvenstveno namenjen za komunikaciju sa starim i iznemoglim licima sa teritorije Gradske opštine Medijana, licima koja spadaju u rizičnu grupu preko 60 godina, kao i osobama koje imaju zdravstvene probleme – kardiovaskularnim bolesnicima, dijabetičarima, pacijantima sa malignim oboljenjima, asmatičarima.

Oni mogu da se obrate Opštini za pružanje neophodne pomoći u vidu dostavljanja najpotrebnijih životnih namirnica, medikamenata i dobijanja lekarskih saveta.

Iz Medijane obaveštavaju sugrađane da će dostavu namirnica i medikamenata raditi isključivo volonteri Gradske opštine Medijana sa legitimacijama ove opštine.

Već postojeći telefoni Kontakt centra su: 063/864 1145, 063/864 0308, kao i broj za savete lekara: 063/ 414 865. Radno vreme centra je svakog dana od 9 do 14 sati.

Foto: GO Medijana

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com