Promo vesti

Dočekajte Pravoslavnu Novu godinu u restoranu VIS!

Sigurni smo da je novootvoreni restoran VIS ostavio pozitivne utiske na sve one koji su ga do sada posetili, a sada je došlo vreme da i neke od svojih omiljenijih praznika dočekamo u ovom provereno dobrom objektu.

Jedinstveni i neprevaziđeni meni koji sadrži jela od divljači i budi sva čula, bio je samo razlog više da deo svog dragocenog vremena provedemo u ovom restoranu. Uz to, domaća rakija od šljive, dunje i kajsije, domaće vino od stare sorte koje vraća snagu i budi ljubav u nama, probudilo je ljubav baš prema ovom ugostiteljskom objektu koji je brzo osvojio srca svih Nišlija i onih kojima je naš grad bio usputna stanica.

Sada je vreme da svo svoje „stečeno iskustvo“ u VISu pametno primenimo i iskoristimo kroz predstojeće praznike. Svi znamo da ćemo Badnji dan i Božić provesti u krugu svoje porodice i svojih najmilijih, dok je doček Pravoslavne Nove godine rezervisan za veće društvo i nešto masovniju proslavu.

Restoran VIS
Kamenica, Kamenički Vis
018/652 111; 060/7047362; 062/445416; 062/368600
restoran@kamenickivis.rs
www.kamenickivis.rs
FaceBook

Restoran VIS pravo je mesto za Vaš zagarantovan provod i potpuni užitak, jer ga osim svakodnevne bogate ponude odlikuje i jedinstveni ambijent. Zato, pozivamo Vas da okupite svoje društvo i ovaj tradicionalno najveseliji praznik dočekate za nekim od stolova niškog restorana VIS!

Cena „All inclusive“ ponude je 2500 dinara, u okviru koje Vas očekuje neograničeno piće.

 

 

Dobro došli u restoran VIS !

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button