Promo

Do zdrave kose sa DR VAIS-om

Razlozi za pojačno opadanje kose mogu biti različiti. Svako pojačano opadanje kose treba biti sagledano od strane lekara koji, nakon sveobuhvatne anamneze i skenerskopskog pregleda kože glave i folikula dlake, treba dati odgovarajuću terapiju, koja je specifična za svakog pacijenta.

„Mi Dr VAIS-u imamo širok asortiman šampona, losiona i ampula na biljnoj bazi koji jačaju koren dlake, a ujedno pospešuju rast nove dlake stimulacijom folikula dlake.“

Trikogeni oksidil tretmani sa eskstraktom alge Auxine tricogene, ekstraktima krstovika, maslačka, hajdučke trave, koprive, pšenice i vitaminskim kompleksom B5, B6 i E, daju odlične rezultate.

S obzirom na to da perut i pojačano taloženje sebuma remete optimalan ph kože, što je jedan od razloga gubitka kose, preparati sa prirodnim ekstraktima Auxine tricogene, thymus vulgaris i salicilne kiseline, sprečavaju nastanak peruti i utiču na smanjenje lučenje sebuma, odnosno masnoće.

DR VAIS

Šamponi na bazi matične mleči sa dodatkom žen – šena i papaje izuzetno pozitivno deluju na srž dlake i daju joj zdrav izgled, a ujedno normalizuju hipersekreciju lojnih žlezdi. Odličnu ćelijsku aktivaciju na nivou folikula dlake daju ampule i šamponi vegetalne placente, koji sadrže biljni placentarni protein sa snažnim revitalizujućim dejstvom.

Adekvatni preparati sa koncentracijom aktivnih supstanci, u kombinaciji sa laserskom biostimulacijom i LED lampom dobitna su kombinacija u tretmanu alopecije, bez obzira na to o kom tipu alopecije se radi. Ako se uz sve ovo doda i mezoterapija, koja predstavlja direktnu aplikaciju lekovite supstance u regiju koja zahteva lečenje, rezultati ne mogu izostati.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close