Servisne

Do slobodnog parking mesta preko Viber aplikacije

Na ovogodišnjem Hakaton takmičenju, koje je uz saradnju kompanije Rakuten Viber i uz podršku Parking servisa organizovano maja meseca u Nišu, pobedu je odneo tim mladih programera koji su predstavili ideju o aplikaciji koja bi olakšala problem pronalaženja slobodnog parking mesta u gradu. Nakon samo mesec dana došlo je i do realizacije te ideje i JKP „Parking servis“ – Niš danas može svojim korisnicima da predstavi svoj prvi četbot na Viber platformi pod nazivom Parking – Niš.

Ovaj vid komunikacije putem Viber aplikacije omogućava korisnicima da u realnom vremenu pronađu najbliže slobodno parking mesto u Nišu. Četbot je dostupan na dva jezika, srpskom i engleskom i možete mu pristupiti potpuno besplatno putem QR koda na našem sajtu.

Četbot je softverski program koji simulira komunikaciju u realnom vremenu putem određene platforme za ćaskanje. Korisnik šalje određenu informaciju u vidu poruke ili već ponuđenih opcija u samoj aplikaciji, a četbot pruža unapred podešene odgovore.

Uputstvo za korišćenje Viber četbot aplikacije možete preuzeti na ovom linku —> Viber Četbot uputstvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com