Društvo

DIVLJAČKI! Bacili kontejner na automobile

Bacanje i vožnja kontejnera u ulici Ljubomira Nikolića nije novina…Ovakve pojave dešavaju se često, po rečima stanara obližnjih zgrada ovo je deveti put, ali nikada pre kontejneri nisu bačeni na parkirana vozila, to se upravo desilo noćas.

“Koliko sam video dobro su i prošli ovi automobili na koje je pao kontejner, u odnosu na ono šta je moglo da se desi… Žuti auto je više oštećen, a ovaj drugi sa stranim tablicama nešto manje”, kaže stanar zgrade u ul. Ljubomira Nikolića br. 17 koji je hteo da ostane anoniman, jer kaže da su vandali očigledno komšije iz kraja, jer niko neće da dođe iz nekog drugog naselja da tu baca kontejnere na sve strane.

Često se prethodnih godina dešavalo da posude za odlagane otpada budu kotrljane niz ulicu, uvek se sve dešavalo u gluvo doba noći kada je ta buka stvarala paniku među stanarima obližnjih zgrada.

Ovaj slučaj jutros je i zvanično prijavljen policiji.

“Mi smo dobili prijavu jedne sugrađanke koja je našim službenicima rekla da je primetila oštećenje a dva vozila koje je najverovatnije nastalo od udarca kontejnera. Policija je izašla na teren, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo a mi dalje sprovodimo mere i radnje iz svoje nadležnosti”, rečeno je Niškim Vestima u policijskoj upravi Niš.

Prijavu događaja dobila je i Komunalna policija, potvrdili su našoj redakciji.

O šteti nastaloj na vozilima tek će se pričati… dok neki nevaspitani dečaci uništavaju sve ono što pripada svima nama.

JKP “Mediana” nedavno je nabavila nove kontejnere, ovo javno niško preduzeće izdvojilo je 9 miliona dinara za nabavku ovih kontejnera, od kojih svaki košta oko 27 hiljada dinara, o čemu su Niške Vesti već pisale.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com