Promo

DICIOTTO opravdao poverenje Nišlija

Niš je pre tri nedelje dobio prvi, pravi restoran italijanske kuhinje – DICIOTTO. Od prvog dana restoran je privukao pažnju Nišlija, koji su oduševljeni onime što Diciotto nudi, te se, neretko, vraćaju i po drugi, treći put za ovo kratko vreme. Kako ističu u ovom restoranu, pored Nišlija, dolazili i gosti iz Novog Sada, Beograda, Leskovca, Bora, ali i Frankfurta.

„Ovo znači da smo opravdali poverenje gostiju, koji su želeli da probaju nešto novo. I za nas, to je jedina mera uspeha“, ponosno ističu u Diciottu.

A da su novine u gastro ponudi u gradu bili željni svi, pokazuje i činjenica da Diciotto posećuju i porodice s decom i mladi i poslovni ljudi… jednostavno, za originalnu italijansku kuhinju, nema generacijskih granica.

„Najveća nagrada nam je što je prepoznata energija i trud koji smo uložili u ostvarenje naše vizije i što gosti koji su nas posetili preporučuju restoran svojim porodicama, prijateljima, poslovnim saradnicima“, kažu u Diciottu.

Za kratko vreme, već se izdvojilo nekoliko favorita među specijalitetima, koja se gostima najviše dopadaju.

„Za sada ćemo pomenuti Pollo parmigiano, mekanu piletinu punjenu dimljenim sirom, spremljenu u kori od parmezana. Zatim domaće ručno pravljene raviole, sa punjenjima po našim receptima. Diciotto biftek koji se marinira minimum 8 dana i koji je još uvek dostupan po promotivnoj ceni koja je najniža u gradu. I na kraju Arancine, sicilijanski specijalitet, koji se retko pronalazi u ponudi u restoranima u Srbiji“, nabrajaju u Diciottu specijalitete kojima su gosti oduševljeni.

Ono što još nailazi na pohvale posetilaca jeste originalno dizajniran enterijer, ali i ljubaznost i profesionalnost osoblja.

Uniforme, košulje i kecelje konobara su ručno šivene po jedinstvenom dizajnu, za koji se pobrinula naša domaća modna marka NANA.

DICIOTTO style designed by NANA

 

www.instagram.com/nana.fashion.design

 

A koliko pažnje je svemu posvećeno, pokazuje i činjenica da retoran DICIOTTO italian cuisine ima svoje vino kuće, premijum klase, ROSE DICIOTTO i to kao svoju zaštićenu robnu marku.

„Rose Diciotto koji se ekskluzivno samo za nas proizvodi u “Podrumu Živković“ odlikuje nežna ružičasta boja i očaravajuća svežina. Veoma pitko vino sa blago muskatnom aromom i nežnim cvetnim mirisima. Ovo izuzetno meko i uravnoteženo vino ima lagani ukus i nežni odsjaj merloa, kaberne sovinjona i crne tamnjanike. Lepo rashlađeno na temperaturi od 10-12°C sjajno se kombinuje sa svim vrstama predjela, pica, jela sa prelivima od italijanskih sireva kao i svih vrsta dezerta i voćnih salata“, objašnjavaju u Dicottu.

Na taj način prijatna slast i aromatičnost u završnici zaokružuju eleganciju ovog premijum vina.

„S obzirom na to da smo u stalnom kontaktu sa našim gostima i da jako pažljivo osluškujemo sve njihove sugestije, predloge i kritike, na njihov predlog i zahtev, produžićemo period sa promotivnim cenama za bar još nedelju dana, jer želimo da dobra energija, koju smo kreirali u ove prve tri nedelje, ostane i dalje prisutna i to je ono što je jedan od najvažnijih začina koji se oseća u hrani koju kuvamo i poslužujemo gostima“, poručuju u Diciottu.

Dođite i probajte!

Jeronimova 26
062 678076
Diciotto italian cuisine

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button