Promo

DICIOTTO Italian Cuisine – INTERESOVANJE NIŠLIJA NE JENJAVA

...za samo mesec dana ovaj restoran postao je mesto na kome se uživa

DICIOTTO Italian Cuisine je za kratko vreme izgradio renome za koji se vezuje pravi, iskreni prijateljski odnos prema gostima. Ono što je jako bitno, produžili su promo period cena, koji se i ubuduće neće bitno menjati. Zbog svega što su okusili i doživeli u ovom restoranu, širom grada kruže preporuke među prijateljima i poznanicima o ovom, novom, originalnom italijanskom restoranu. A od skora, sve ono što vas od specijaliteta očekuje u DICIOTTO restoranu možete pogledati i na njihovom sajtu www.diciotto.rs!

Nakon mesec dana od otvaranja stvorio se krug gostiju kojima je DICIOTTO restoran postao nezaobilazno mesto za opuštanje i uživanje u ukusnoj hrani i pažljivo odabranim pićima. Ono što posebno raduje domaćine je dolazak potpuno novih gostiju koji bi da zavire šta je to danas za italijanskim stolom.

“Još od kada smo krenuli sa realizacijom ove priče, naša vizija je bila i ostala da dragim Nišlijama i svim ostalim posetiocima pružimo nešto što do sada nisu imali prilike da probaju. Da kvalitet namirnica bude na najvišem nivou, a da takođe to ne utiče na visinu cene, tj. da one budu prihvatljive za što veći broj ljudi”, kažu u Diciotto restoranu.

I zaista, sve što rade je u skladu sa željama i potrebama gostiju. Pažljivo slušaju sve komentare i sugestije, jer je takav pristup najsvrsishodniji i to je apsolutna win-win situacija i za samo poslovanje, ali i za goste.

[meta_gallery_slider]

“Na taj način smo svi na dobitku, što je jedan od naših glavnih zadataka. Da gosti budu zadovoljni i hranom i pićima i u slugom i ambijentom”, ističu u Diciottu.

Upravo zbog tih razloga odlučili su da još jednom produže promo period – za bar još desetak dana, bez obzira na sve troškove. Ono što je najbitnije istaći, poručuju u Diciottu, jeste da ni nakon ovog, već dva puta produžavanog promotivnog perioda, neće biti nikakvih drastičnih promena što se cena tiče. Glavna promena će u stvari biti dodavanje još novih jela na meniju, koje su pažljivo pripremili za goste.

DICIOTTO

“Dokaz da se trudimo da gostima pružimo maksimalno uživanje u specijalitetima sa vrhunskim namirnicama je i trenutna specijalna ponuda rižota i pasti, sa svežim lisičarkama, koje su u ponudi po standardnim cenama i pored činjenica da je nabavna cena lisičarki veća od onih za šampinjone” kažu u Diciottu.

Pored pice DICIOTTO, koja je već osvojila nepca velikog broja gostiju, preporuka ljubiteljima pica je Pollo caldo pica sa piletinom i pikantnim maslinovim uljem koje se aromatizuje po originalnom, DICIOTTO receptu.

DICIOTTO

“Ono što je naišlo na odličan prijem kod gostiju su i naša predjela, popularne daske sa selekcijom sireva bez aditiva i emulgatora, koji nam dolaze iz svrljiškog kraja i suhomesnatim delikatesima direktno iz prestonice ovakvih kreacija od mesa Mačkata, koji od “aditiva” imaju samo so i dim”, ističu u Diciotto restoranu.

Koliko pažnje se poklanja kvalitetu namirnica kojih se kuvaju jela i načinu na koji se ona pripremaju govori i činjenica da su vegeta, kečap, kocke za supu i bilo kakvi slični dodaci za pripremu jela, strogo zabranjeni za upotrebu u ovom restoranu.

DICIOTTO

Pelat se sprema od pravog paradajza i može se dobiti kao prilog umesto kečapa, a od aditiva i emulgatora koristi se samo sušeno i začinsko bilje.

DICIOTTO italian cuisine restoran je definitivno za samo mesec dana postao mesto na kome se uživa sa porodicom, prijateljima, poslovnim saradnicima, s prijatnim ambijentom i za mlađe i starije, kao i gastronomska adresa koju vrlo rado posećuju gosti grada Niša i turisti koji obilaze niški region.

DICIOTTO

Dođite da uživamo zajedno!

Jeronimova 26
062 678076
Diciotto italian cuisine
www.diciotto.rs

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.515637064956!2d21.89991901500925!3d43.324397981648644!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0c9c8c64a8b%3A0x8fc2ba08c9f9d26c!2sJeronimova%2026%2C%20Ni%C5%A1!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1589385241342!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com