Hronika

Devojčica (12) povređena u padu ringišpila i dalje u teškom stanju, lekari se bore za njen život

Lekari Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu i dalje se bore za život devojčice (12) koja je teško povređena prilikom pada ringišpila u Kuršumliji, saznaje naš portal u toj zdravstvenoj ustanovi.

“Lekari se bore za njen život kao i prethodnih dana, ali stanje je nepromenjeno. Nije više na sedaciji, ali i dalje je na mehaničkoj ventilaciji, ne diše samostalno”, kazali su u UKC Niš.

Kako su ranije kazali iz uprave UKC – a,  devojčica ima povrede mozga koje za sada ne zahtevaju operativno lečenje.

Prilikom pada dela ringišpila na platou kod autobuske stanice u Kuršumliji, 8. maja, povređeno je trinaestoro dece. Petoro je nakon nesreće zbrinuto u Domu zdravlja u Kuršumliji, a sedmoro u prokupačkoj bolnici. Devojčica koja je zbrinuta u niškoj Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju zadobila je najteže povrede.

Dve osobe su uhapšene zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo teško delo protiv opštebezbednosti. Iza rešetaka su vlasnik ringišpila i zakupac placa na kome je bio postavljen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com