DruštvoKultura

Dejan Cukić, Željko Vasić, Mira Škorić i Anđelina Vujović u Parku Sveti Sava

Trodnevni muzički program ovogodišnjeg „Medijaninog leta“ biće otvoren u utorak, 9. avgusta, nastupom Dejana Cukića. Desetog avgusta nastupiće Željko Vasić i Mira Škorić, dok će festival 11. avgusta zatvoriti Anđelina Vujović sa svojim bendom.

”Medijanino kulturno leto 2022”, koje Gradska opština Medijana tradicionalno organizuje u Parku Sveti Sava, biće održano od 9. do 11. avgusta 2022. godine.

Prve i treće večeri koncerti počinju u 21 sat i traju do 22 sata i 45 minuta. Željko Vasić pevaće od 21 sat do 22.30, dok je početak koncerta Mire Škorić predviđen za 22.40 i trajaće do ponoći.

“Popularni „Medijana fest“ u organizaciji najveće niške opštine svake godine tradicionalno okuplja više hiljada građana Niša i gostiju. Besplatni koncerti koje Gradska opština Medijana poklanja građanima, deo su kulturne ponude Grada Niša i obeležje Svetosavskog parka u kojem tokom leta Nišlije provode veliki deo slobodnog vremena. Nadamo se da ćete i ove, kao i svih ranijih godina, biti sa nama i zabeležiti dešavanja u Svetosavskom parku.”, poručuju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com