Некатегоризовано

Deda Mraz i likovi iz crtaća do nedelje u Parku Svetog Save

Do nedelje će mališani iz svih delova grada moći da se zabave u Parku Svetog Save, koji je povodom praznika pretvorem u veliko Novogodišnje igralište. Deda Mraz i njegovi pomoćnici, crtani likovi i slatkiši samo su deo iznenađenja koje im je priredila GO Medijana.

Parkom Svetog Save su se orile dečije pesme, smeh mališana i zveckanje ukrasa i zvončića. Mališane i njihove roditelje koji dođu do “parkića!” ovakva praznična atmosfera očekuje do nedelje

 

Foto: V.R.

Ovakva praznična atmosfera mališane i njihove roditelje koji do dođu do “parkića” očekuje do nedelje.

“GO Medijana je sa Komisijom za mlade i pronalitetnu politiku organizovala  ovu  manifestaciju sa namerom da roditelji svojoj deci praznične dane učine što lepšim i bajkovitijim. Deda Mraz je doneo prepun džak slatkiša i mi pozivamo decu iz svih krajeva grada da dođu”, navodi Lidija Stanković, iz Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku.

Deda Mraz, irvasi, Olaf i Elza mališane u Parku u petak očekuju od 16h do 19h, u subotu od 11h do 16h i u nedelju od 11h do 15h.

Foto: V.R.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com