Lica Niša

Dečiji mobilijari na meti vandala

Dečija igrališta u Nišu sve češće su polomljena. Prema rečima građana koji se javljaju našoj redakciji, problem je što se upravo uveče u parkovima skuplja omladina i ne vodi računa o igralištima za najmleđe. Nova, takva slika stigla je iz Tvrđave. Polomljen mobilijar, napukle daske, osim što uskraćuju bezbrižnu igru najmlađih, prestavljaju i pravu opasnost.

“Nikoga ništa ne zanima, niko da vidi da popravi. U gradu ionako nemamo mnogo igrališta za decu, a ona koja imamo uveče su neosvetljena”, žale se građani Niškim Vestima.

Oni kažu da bi nadležni trebalo da učine nešto, pre nego se nešto desi, jer dodaju, tada će biti kasno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Polomiti ovako nešto treba vreme i pravi se buka, čitam se šta radi komunalna policija. Izlaze li iz svojih prostorija, ili samo danju da ganjaju penzionere što prodaju cveće, jaja ili voće? Izađite gospodo, prošetajte malo da vidite ko baca đubre van kanti, ko lomi moblijare, ko čupa sadnice.

  2. Ma neka stvari kamere.. Pa pocinioce na radne akcije, gradis bato mesec dana autoput. Pa ako i dalje lomis zatvor. U Astriji ako te uhvate da saras fasade posle ides da ih cistis po gradu. Pametni ljudi. Samo tamo ima pametnih na vlasti a ovde imamo jednu domacicu templarku koja tako vodi racuna o gradu bas ono prava domacica. Sigurno joj tako razbacano i unisteno i po kuci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com