Promo

Deca iz vode/EKV tribute band project i Žika Todorović u Carpe Diem – u

Deca iz vode/EKV tribute band project/ 21. decembra nastupiće u niškom klubu Carpe Diem. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, poznati glumac i nekadašnji bubnjar EKV-a od 1987 do 1990 godine.

Žika je sa Milanom, Magi i Bojanom snimio dva studijska albuma “Ljubav” i “Par godina za nas”, a pesme Zemlja, Krug, Srce, Ljubav, Par godina za nas, Pored mene, Ljubav, 7 dana, Sinhro su dominirale top listama i taj period se smatra najuspešnijim periodom u radu Ekatarine Velike. Pre toga je svirao u Disciplini Kičme, a muzičku karijeru počeo u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV-om je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost, a nakon toga i povremene saradnje sa nekoliko grupa Partibrejkers, Električni Orgazam, Kazna za uši, Žika se posvećuje isključivo glumi i iza njega su brojne uspešne uloge i poznatim filmovima i serijama. Posle tri decenije Žika je ponovo za bubnjevima i svira EKV!
Nakon Beograda i Kragujevca, Niš će biti treći grad u Srbiji gde će svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će da ga vide, čuju i pozdrave uživo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARPE DIEM NIŠ (@carpe_diem_nis)

Na repertoaru Dece iz vode su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a, a Žika će sa njima odsvirati jedan deo koncerta. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao a u tome im pomažu i nekoliko bivših članova EKV-a ( Žika, Tanja, Raka, Bole) sa kojima sarađuju i koji su im često gosti na koncertima.
Karte će se od ponedeljka 4. decembra naći u pretprodaji po početnoj ceni od 1000 dinara u klubu Carpe Diem (Svetozara Markovića 12).
Nakon toga, koštaće 1200, a poslednji kontigent karata biće 1500 dinara. Informacije i rezervacije na 060/14 -18 -976

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com