Društvo

DANI VODE U NIŠU: Sajmom i konferencijom do bolje usluge

Prvi put u Nišu održava se Sajam vodovodne i kanalizacione opreme, to je samo prvi deo međunarodne stručne manifestacije „DANI VODE“ NIŠ 2017.

Sajam je otvorila Stana Božović, državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede i generalni direktor JKP “Naissus” Dejan Andrejević koji je ujedno i domaćin.

Sutra će po prvi put biti održana međunarodna konferencija na temu „Energetska efikasnost u sektoru voda“ u kojoj će učešće uzeti predstavnici domaćih i inostranih relevantnih institucija i organizacija. Ova konferencija podržana je od mnogobrojnih međunarodnih institucija.

Foto: Niske Vesti (Stana Bozović, državni sekretar)

Na području regiona od Beograda do Sofije, do sada nije bilo prilike da se na jedan neposredan, profesionalan i organizovan način zainteresovana stručna javnost upozna sa novim tehnološkim dostignućima i primenom istih u sektoru pružanja komunalnih usluga, danas i sutra biće prilika da se to ispravi.

 

Učešće na sajmu i koneferenciji uzelo je 10 država iz regiona Jugoistočne Evrope, 40 renomiranih domaćih i stranih proizvođača izložilo je vodovodnu i kanalizacionu opremu.

Foto: Niske Vesti (Dejan Andrejevic, direktor JKP “Naissus”)

Eksponati nisu postavljeni samo u, već I ispred niške Hale “Čair” gde su predstavljeni drugi prateći segmenati: građevinska mehanizacija, specijalna vozila, namenska vozila i multifunkcionalna vozila.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com