Promo vesti

Dan zaljubljenih u Ljubljani po ceni već od 89€ – MM Tours

Praznici i veliki datumi uglavnom su rezervisani isključivo za lepe trenutke sa nama dragim osobama. Neretko se ljudi odlučuju da se upravo tih dana otisnu van granica naše zemlje, jer pored zagarantovano kvalitetno provedenog vremena, tu su i posebne pogodnosti što se tiče cena aranžmana.

Ukoliko još niste odlučili šta ćete raditi sredinom februara, koji će doći i brže nego što očekujete, naša preporuka je glavni grad Slovenije kao Vaša destinacija za dobar provod.

Turistička agencija MM Tours vodi vas u prelepu Ljubljanu a vaše je samo da se odlučite za putovanje, rezervišete, spakujete se i krenete – sve ostalo prepustite njima.

LJUBLJANA
DAN ZALJUBLJENIH – SRETENJE
14.02.-18.02.2018.

Prvi dan

Sreda 14.02.2018. Niš – Ljubljana –  polazak iz Niša sa parkinga kod Tempa u večernjim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, sa usputnim pauzama.

Drugi dan

Četvrtak 15.02.2018 Ljubljana – Dolazak u Ljubljanu. Obilazak istorijskog centra grada: Prešernov trg, spomenik France Prešerna, Franjevačka crkva, Tromostovlje, remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća, Zmajev most simbol Ljubljane… Ljubljanski grad – srednjovekovni zamak na brdu iznad grada. Slobodno za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Noćenje.

Treći dan

Petak 16.02.2018. Ljubljana – Klagenfurt – Bled – Doručak. Fakultativni izlet: odlazak do Klagenfurta u austrijskoj pokrajini Koruška. Po dolasku, sledi kraće razgledanje grada: Teatar, Koruški Parlament – Landeshaus, Stari trg sa Gradskom kućom, Novi trg sa fontanom zmaja,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti i mogućnost šopinga u tržnom centru „City Arkaden“. Nakon obilaska Klagenfurta polazak ka Bledu.. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Mogućnost organizovanja (fakultativno) mini krstarenja sa pletnama (tradicionalni Bledski čamci) po Bledskom jezeru sa posetom Marijanskom svetilištu na Bledskom ostrvu uz čudesno pripovedanje legendi…Povratak u Ljubljanu. Noćenje.

Četvrti dan

Subota 17.02.2018. Ljubljana – Postojinska jama – Trst – Doručak. Fakultativni izlet: odlazak do  Postojinske jame-jedne od najvećih i najpoznatijih pećina u Evropi. Pećina krije jedinstven podzemni  svet  endema  kao što je čuvena  “čovečija ribica”. Obilazak pećine jedinstvenim turističkim vozićem uz mogućnost fotografisanja reliktnog pećinskog nakita, koji će vas impresinorati svojom neponovljivošću. Nakon obilaska Postojinske jame polazak za Trst. Odmah po dolasku u Trst krećemo u panoramsko razgledanje centra grada: palata Gopčević, Kanal Grande sa Ponte Rosom, srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona, trg Ujedinjenja, palata Prefekture…Nakon obilaska Trsta povratak preko Ljubljane i polazak za Srbiju u večernjim satima.

Peti dan – nedelja 18.02.2018. Dolazak u Niš u jutarnjim satima.

Cena aranžmana za polazak iz Beograda iznosi 89€ po osobi, iz Jagodine – Batočine 95€ po osobi, iz Niša – Pojata 99€ po osobi, i iz Leskovca – Prokuplja 105€ po osobi.

Umanjenje za sopstveni prevoz je 20€.

Aranžman obuhvata:

  •  prevoz udobnim turističkim autobusom
  • smeštaj u hotelu 3*u Ljubljani na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • usluga turističkog vodiča
  • panoramsko razgledanje grada
  • organizacioni troškovi

Aranžman ne obuhvata:

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove putnika
  • fakultativne izlete: izlet Bled i Klagenfurt – 20€ po osobi, izlet Postojinska jama i Trst – 20€ po osobi, (ulaznica za Postojinsku jamu 25€)

Minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika.

Deca od 2-10god imaju popust od 50% u pratnji dve punoplative osobe, (imaju sedište u autobusu, koriste zajednički ležaj)

Način plaćanja

– 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre početka putovanja,
30% prilikom rezervacije, ostatak na rate, administrativnom zabranom ili čekovima na 4 rate

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

NAPOMENA: za putovanje u Sloveniju je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

MM Tours
Obrenovićeva bb
TPC Kalča, prizemlje lok A6
018/521-329
060/0521-329
fax:018/521-329

tammtours@gmail.com
mmtours@verat.net

http://mmtours.rs/

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba. Agencija zadržava pravo spajanja grupa sa drugim organizatorima putovanja. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora MM TOURS, LICENCA OTP 585/2010

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON

018/521-329 I 060/0521-329

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com