Društvo

I dalje se traga se nestalim muškarcem

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, Policijske uprave u Nišu i meštani Gornjeg Komrena i danas tragaju za tridesettrogodišnjem Nenadom Radićem iz ovog niškog naselja koji je u petak nestao kod sela Hum.

Nenad Radić je sa rođenim bratom i dvojicom prijatelja krenuo da poseče badnjak, ali ih je zavejao sneg i izgubili su se u šumi.

Policijska uprava Niš je na Badnje veče saopštila da su se tri od četiri osobe čiji je nestanak bio prijavljen policiji bezbedno vratile svojim kućama.

Podsetimo, oni su traktorom pošli po badnjake, ali su se tokom dana javili porodicama da su zavejani i da ne mogu da se probiju do sela. Kasnije su pronašli sklonište u nekoj vikendici kada su se ponovo javili svojim porodicama. Posle toga izgubljen je svaki kontakt sa njima.

Policija je odmah po prijavi počela intenzivnu potragu, a u međuvremenu trojica njih je uspelo da se probiju kroz sneg, ali ne i Nenad. Za njim se i dalje intenzivno traga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com