Promo vesti

Dafne knedla bar: Ferrero rocher je stigao u grad!

Jedina prodavnica slatkih knedli sa različitim vrstama punjenja ne prestaje da iznenađuje svoje trenutne mušterije, kao ni one koji će to tek postati. Malo ko može da odoli stalnim inovacijama koje uvode, a poslednja u nizu jeste knedla sa prepoznatljivim Ferrero rocher ukusom.

Nova knedla koja se ovih dana našla na policama „Dafne knedla bar“-a nosi ukus koji je veoma popularan među sladokuscima svih generacija.

Kako su svi ukusi iz dosadašnje ponude naišli na pozitivne kritike i komentare njihovih konzumenata, iz prodavnice Dafne odlučili su da prošire svoj asortiman i ponude svojim, i te kako zadovoljnim mušterijama, mogućnost da probaju novi ukus neodoljivih poslastica.

Ovu čokoladnu fantaziju sa punim ukusom lešnika verovatno ste već imali prilike da probate, ali verujemo da je malo vas koji ste probali jednu ovakvu knedlu. 

Ukoliko se već pri samoj pomisli na ovu knedlu javila želja da je što pre probate, sada je to moguće i to u jedinoj specijalizovanoj prodavnici u Nišu koja se nalazi u ulici Nikole Pašića broj 1.

Sastav svih knedli koje su u ponudi čine pažljivo odabrani sastojci, a od ukusa je dostupno za svakoga ponešto. Podsećamo da pored tradicionalne knedle sa šljivom, možete pronaći i one sa kajsijom, narandžom, višnjom, malinom, jagodom, bananom, kokosom ili borovnicom. Ukusno voćno punjenje obogaćeno je kvalitetnom crnom ili belom čokoladom, karamelom, seckanim kikirikijem, pečenim lešnikom ili Oreo keksom. Za ljubitelje oprobanih kombinacija tu su knedle sa Nutelom i plazmom, ali i one sa ukusima karamele i oraha.

Podsećamo da postoji mogućnost naručivanja keteringa putem telefona 062/590-402. 

DAFNE – Sweets and coffee
Nikole Pašića 1
018/240-589
065/23-74-310
dafneknedle@gmail.com
Facebook
Instagram

 

Dobro došli!   

Radno vreme:
Ponedeljak-Četvrtak 08:00-23:30
Petak 08:00-00:00
Subota 10:00-00:00

 

]

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close