Promo

Cveće, vino, čokolada… Idealni pokloni za svaku priliku

Poklon je najlepši način da se zahvalimo, izvinimo, pokažemo šta osećamo ili da se nekog prosto obradujemo, a složićemo se da čokolada i vino pružaju najbolji osećaj zadovoljstva i savršeno se slažu. Idealni su pokloni za svaku priliku,  a dodajući cvetne aranžmane i bukete, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U maloj cvećari velikog srca ,“Cvećevinočokolada” možete naći sve na jednom mestu i napraviti jedinstvene i originalne poklone za svačiji ukus.

Svaki cvet je pažljivo biran, a svaki buket vešto izrađen od iskusnih i ljubaznih cvećara koji su tu da osluškuju i ispune sve Vaše želje!

Pored atraktivnih aranžmana, korpi, buketa, pakovanja poklona, balona i čestitki, nećete moći da se odlučitite, ali svakako, nećete pogrešiti.

U cvećari “Cvećevinočokolada” takođe možete poručiti veliki broj cvetnih aranžmana za različite prilike poput svadbe privatne proslave, korporativne proslave, rođendane, krštenja koji će ulepšati Vaš najvažniji dan.

Ne zaboravite da uz dobar poklon ide i dobro pakovanje!

Obilićev Venac 7,Niš
📱0601645022
⏰ponedeljak: Neradni dan
utorak-subota:10h-20h
nedelja:11h-15h

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com