Promo

„CINE GRAND DELTA PLANET NIŠ“ počinje sa radom na proleće (FOTO)

NIŠ NA PROLEĆE BOGATIJI ZA NAJNOVIJI MULTIPLEKS BIOSKOP

Niš će na proleće postati bogatiji za još jedan multipleks bioskop „Cine Grand Delta Planet Niš“, koji će ljubiteljima kinematografije i velikog platna pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.

Najveći grad Južne Srbije postaće sedište najmodernijeg bioskopa, koji je po svom eksterijeru i enterijeru dizajniran od strane eminentnih arhitekata i koncipiran po najmodernijim svetskim standardima i performansama prikazivanja ostvarenja filmske industrije.

PET BIOSKOPSKIH SALA UREĐENIH U DUHU SVETSKIH PERFORMANSI, UDOBNOSTI I PRIKAZIVANJA NA VELIKOM PLATNU

Foto: CINE GRAND

Bioskop će raspolagati sa pet bioskopskih sala i  ukupno 750 sedišta, uređenih u duhu performansi udobnosti poslednje generacije, uz podržavanje najsavremnije tehnologije prikazivanja filma na velikom platnu, koja pruža potpuno novo i nesvakidašnje filmsko iskustvo.

Svaka sala poseduje kožna sedišta, sedišta za parove , takozvana „ljubavna sedišta“, dok će filmska ostvarenja posetioci moći da posmatraju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz savršen zvuk, koji omogućava prijatnost i maksimalnu prilagodjenost oku i sluhu gledaoca, čemu će doprineti i ozvučenje poslednje generacije – Dolby atmos.

Foto: CINE GRAND

DOŽIVLJAJ POTPUNO NOVE FILMSKE REALNOSTI

Kuriozitet niškoj publici predstavljaće i „novi format“ sale o kome će uskoro biti i više reči. Za sada je sigurno da će se posetiocima omogućiti  potpuno nova „vizura“ i percepcija doživljaja ostvarenja filmske industrije,  što će omogućiti filmsku zabavu provostepenog kvaliteta.

Bioskop „Cine Grand Delta planet Niš“ posedovaće i prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu u ovom delu Srbije.

Bioskop Cine Grand Delta planet Niš deo je MCF grupe koju čine bioskop Vilin Grad u Nišu, kao i bioskopi Cine Grand Rakovica i Kombank Dvorana u Beogradu.

Foto: CINE GRAND sala

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button