Društvo

Čestitka gradonačelnika fudbalerima Radničkog

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović uputio je jutros u svoje i u ime svojih saradnika u Gradskom veću čestitke fudbalerima, stručnom štabu i rukovodstvu Fudbalskog kluba Radnički na još jednoj pobedi protiv predstavnika Malte u kvalifikacijama za Ligu Evrope i izborenom plasmanu u 2. kolo ovog takmičenja.

Ističući da je ovo prva pobeda Radničkog u zvaničnim takmičenjima Evropske fudbalske federacije UEFA posle 35 godina, gradonačelnik Bulatović izrazio je svoja očekivanja i verovanja da će Radnički nastaviti sa uspešnim nastupima na međunarodnoj sceni već narenog četvrtka, 24.jula, kada niški fudbaleri igraju prvi meč 2.kola kvalifikacija za Ligu Evrope, sa Makabijem iz Telk Aviva.

Niški gradonačelnik je rekao i da iste i uspešne rezultate u ovoj godini očekuje i od rukometaša niškog Železničara, rukometašica Naise i vaterpolista Niša, koji su svojim izvanrednim plasmanom na domaćoj sportskoj sceni i rezultatima u prethodnoj takmičarskoj sezoni takođe izborili nastupe u evropskim takmičenjima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com